Dáárom WestCord Appartementen Ameland

  • Strand op 5 minuten lopen!
  • Zéér kindvriendelijk!
  • Veel faciliteiten onder één dak!
  • Kids & Teen-programma in schoolvakanties

Wat zeggen onze gasten

De heer Kijk in de Vegt over Hotel Noordsee - Westcord
Zeer schone en ruime kamer!

Ik ben zeer tevreden over de accommodatie en de hulp van het personeel, Zeer schone en ruime kamer met genoeg handdoeken en goed gevulde minibar. Ook gebruik gemaakt van de sauna, turks stoombad en het zwembad. Dit was allemaal top geregeld en erg schoon. Het enige minpuntje is dat het restaurant vol zat en we dus ergens anders moesten eten. Al met al toch zeker 4 uit de 5 punten

Bekijk reviews Hotel Noordsee

De heer Kijk in de Vegt over Hotel Noordsee

Aanbod Ameland

Ameland bestaat uit heide velden, weilanden en bossen waarin zelfs reeën lopen. De noordkust van Ameland is een uitgestrekt duingebied met 23 kilometer lang zandstrand. Aan de oostkant van het eiland ligt natuurmonument “Het Oerd” met een uitgestrekt wadgebied.

De vuurtoren van Ameland is een markant bouwwerk. Overal op het eiland voel je de aanwezigheid van dit 58 meter hoge gietijzeren zeebaken. De pittoreske dorpen ademen de sfeer van vroeger toen Amelanders leefden van de scheepvaart en de walvisvaart. In die dorpen zijn gezellige restaurants en je kunt er leuk uitgaan. Ameland heeft zelfs een golfbaan en een vliegveld.

WestCord appartementen op Ameland:

WestCord Hotel Noordsee Ameland

De gezellige appartementen (maximaal vier personen) van WestCord Hotel Noordsee op Ameland zijn gelegen op nog geen 700 meter van het Noordzeestrand. Voor de kinderen is er een zwembad en natuurlijk een kinderspeelplaats, ondertussen kunnen ouders ontspannen op het terras.

Boeken Meer informatie