Dáárom WestCord Appartmenten Terschelling

  • Altijd laagste prijs!
  • Ruime 4- tot 6-persoons appartementen
  • Gratis gebruik subtropisch zwemparadijs
  • Ook uw hond is welkom (op aanvraag)
  • Kids & Teens programma in schoolvakanties

Wat zeggen onze gasten

Mevrouw Rijsman over ApartHotel Boschrijck - Westcord
Prima bedden, ruime badkamer, goed ontbijt

Een mooi ruim en schoon appartement. Prima bedden, ruime badkamer en zoals ook beschreven op de site een complete keuken. Ook het ontbijt is erg goed en divers wat betreft producten.

Bekijk reviews ApartHotel Boschrijck

Mevrouw Rijsman over ApartHotel Boschrijck

Aanbod Terschelling

Op Terschelling vindt u duinvalleien, bossen kwelders en een ruim dertig kilometer strand. De haven van Terschelling is de enige natuurlijke baai van Nederland. De Boschplaat is de kroon op de Terschellinger rijkdom. Veertien kilometer Europees Natuurreservaat, een uniek gebied in Nederland. Op Terschelling is altijd wat te doen in de vele gezellige dorpjes.

In het dorp West-Terschelling zie je het nautisch verleden van het eiland terug. De vuurtoren de Brandaris midden in het dorp van Terschelling is het beroemste voorbeeld. Nu is de intieme haven de ligplaats voor de historische zeilvaart, pleziervaart en de veerboten. In de gezellige dorpjes vind je goede restaurant en leuke winkeltjes. Bijna 100 kilometer fietspad ontsluit het eiland Terschelling voor dagenlang fietsen door de duinen en de polders. Een uniek buitendijks fietspad maakt het compleet. Terschelling moet je verkennen!

WestCord appartementen op Terschelling:

WestCord ApartHotel Boschrijck Terschelling

De ruime en maritiem ingerichte appartementen van WestCord ApartHotel Boschrijck voor 4 tot 6 personen zijn rustig gelegen, in het bos aan de rand van West-Terschelling. De appartementen zijn bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen en kleine gezelschappen. Uiteraard zijn ook twee personen van harte welkom.

Boeken Meer informatie