Daarom WestCord Appartement op Vlieland

  • Gratis bagagevervoer boot-hotel v.v.
  • Gratis busvervoer tijdens verblijf
  • Ruime en luxe appartementen
  • Incl. bed-/badlinnen én opgemaakte bedden
  • Luxe Wellness faciliteiten in hotel

Wat zeggen onze gasten

Mevrouw Ritzema over Strandhotel Seeduyn - Westcord
Mooie, schone kamer van alle gemakken voorzien

Mooie, schone kamer van alle gemakken voorzien. Service personeel erg goed en vriendelijk. Mooi dat er een tandenborstel, reisziekte pilletje voor de boot en voor de regen een poncho te krijgen was. We komen zeker terug!

Bekijk reviews Strandotel Seeduyn

Mevrouw Ritzema over Strandhotel Seeduyn

Aanbod Vlieland

Over zee en ver van de woelige wereld. Daar ligt Vlieland. Je beweegt je er te voet of op de fiets. Auto’s zijn er voor niet-eilanders niet toegestaan. Er heerst een weldadige rust. Prachtige zandstranden strekken zich aan de noordkant uit over de lengte van het eiland.

In het zuiden van Vlieland vormen de Wadden de horizon. Er zijn bossen en het prachtige kweldergebied, “de Kroonspolders”. Het eiland eindigt in een overweldigende zandvlakte, “de Vliehors”. Het enige dorp op het eiland is Oost-Vlieland en wordt gedomineerd door de rode vuurtoren op het veertig meter hoge Vuurboetsduin. De gevels in het dorp Vlieland doen denken aan vervlogen tijden. Erachter vind je leuke winkeltjes, gezellige bars en intieme restaurantjes. Vlieland is een verademing!

WestCord appartementen op Vlieland:

WestCord Strandhotel Seeduyn Vlieland

De locatie van WestCord Strandhotel Seeduyn (appartementen van 4 tot 6 personen) is met recht uniek te noemen. Nergens vindt u appartementen die zo vrij en zo dicht aan de zee liggen. Het gezellige dorpje Oost-Vlieland ligt op nog geen kilometer en de bus stopt voor de deur.

Boeken Meer informatie